Verschillen in voetbalkleding

De eerste seizoenshelft zit er alweer op en de winterstop is bijna weer voorbij. Een mooie gelegenheid op weer lekker het veld op te gaan. Maar niet zonder een passend voetbaltenue het nieuwe seizoen in willen gaan? Lees dan snel door voor een paar goeie tips omtrent jouw trainingsoutfit.

Jouw favoriete club  

Wat is er nou leuker en motiverender om in de trainingspakken van jouw favoriete club te voetballen? Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk. Veel voetbalclubs verkopen hun eigen voetbalshirts en voetbalkleding van verschillende seizoenen het hele jaar door. Of je nou fan bent van Barcelona of van Real Madrid, er zit voor ieder wat bij. Zo kan je gaan voor een volledig barcelona trainingspak, maar kan je ook kiezen voor een paar losse voetbalshirts. Als je niet zo’n fan bent van Barcelona dan is het bijvoorbeeld mogelijk juist te gaan voor een real madrid trainingspak of een volledig real madrid tenue. Ook zijn psg voetbalshirts en psg voetbaltenues nog steeds erg populair!

Trainginspakken voor de koudere dagen

Er zijn best veel verschillende mogelijkheden als het gaat om voetbalkleding. Maar we trappen af met de meest populaire vorm ervan, namelijk de trainingspakken. Een trainingspak, zoals bijvoorbeeld psg trainingspakken, bestaan vaak uit een lange broek met een lekker comfortabel vest erop. De stof bestaat vaak voor een groot deel uit polyester, zodat er genoeg ventilatie is en je zweet niet aan je lichaam blijft plakken. Trainingspakken zijn voornamelijk fijn als het nog niet zo warm is buiten of om na de wedstrijd aan te trekken om je spieren niet te snel te laten afkoelen. Natuurlijk zijn de real madrid traingingspakken en fc barcelona trainingspakken ook heerlijk voor thuis op de bank!

Voetbaltenues om in op te vallen

Naast trainingspakken zijn er ook nog voetbaltenues. Voetbaltenues zijn vaak de outfits waarin de spelers hun wedstrijden spelen. Deze zijn vaak van iets ander materiaal zodat de stof goed ademend en niet te strak rondom je lichaam zit. Voetbaltenues bestaan uit een kort broekje en een bijpassend voetbalshirt met korte mouwen. Op de voetbaltenues staan ook de sponsoren van de club afgebeeld en als je bijvoorbeeld een real madrid tenue aanschaft kan je ervoor kiezen er ééntje van jouw favoriete speler te nemen. Ook is het zelfs vaak mogelijk voetbalshirts te kopen waar je je eigen naam op kan afdrukken. Supergaaf!

Tot slot is het niet geheel onbelangrijk de juiste maat uit te kiezen. Je wilt tenslotte niet dat je in een te klein voetbaltenue een belangrijke wedstrijd speelt. Welke je ook kiest alvast heel veel plezier ermee. We gaan weer goed scoren komend seizoen!