Hoe kun je voetbal gokken

Je zult er vast wel eens van gehoord hebben, voetbal gokken. Je doet een voorspelling over een wedstrijd, en wanneer deze voorspelling uitkomt, win je er geld mee. Voor dit gegeven is het wel handig een beetje verstand te hebben van de sport. Voordat je begint is het slim je enigszins te verdiepen in welke opties er zijn bij voetbal gokken. Want dat zijn er veel.

Pre-match voetbal gokken

Voetbal gokken wordt voornamelijk pre-match gedaan. Dit betekent dat voordat de wedstrijd begint jij je voorspelling uitspreekt, hier op inzet en zodra de wedstrijd begint kun je het niet meer veranderen. Het is in dat geval dus verstandig om je te verdiepen in de clubs die spelen, en te kijken naar wat hun spel strategie is, of er nog nieuws is over de club en dat soort dingen. Begint de wedstrijd, dan staat jouw voorspelling vast. De weddenschappen kunnen erg uiteen lopen. Je kunt bijvoorbeeld inzetten op een speler waarvan jij denkt deze het winnende doelpunt gaat maken, maar je kunt ook inzetten op bijvoorbeeld de uitslag wat jij denkt dat ze gaan spelen. Zoek van tevoren dus zorgvuldig uit wie er speelt, wat de identiteit van de clubs zijn, en waarop je wilt wedden.

Live wedden

Ook is er de optie om live te wedden. Het verschil is dat je hier pas kunt wedden als de wedstrijd al begonnen is. Je hebt dan constant de weddenschap bij de hand en je kunt op elk moment inzetten. Weddenschappen zul je treffen als ‘wanneer wordt er voor het eerst gescoord’, of ‘wie krijgt als eerst een gele of rode kaart’. Het aanbod aan wedstrijden met live voetbal gokken is iets kleiner dan bij de pre-matches. Maar, het aanbod wordt wel steeds groter.