Niets te doen? Pak de fiets en ga eropuit!

De fiets is niet weg te denken uit Nederland. Voor elke gelegenheid stappen we op ons zadel en fietsen we naar al onze bestemmingen. Werk, school, de supermarkt het kan allemaal. Ook in het weekend pakken genoeg mensen de fiets om lekker een eindje te gaan fietsen door het land. Lees hier welke parels van fietsroutes je zeker eens gefietst moet hebben!

Ontdek Brabant  

Dat Brabant heel gastvrij en gezellig is, hoef je niemand meer te vertellen. Toch heeft Brabant daarnaast ook hele mooie dingen te bieden! De bosrijke omgeving in de vennen van Oisterwijk bijvoorbeeld. Een prachtige fietsroute dwars door de natuur met genoeg eetcafé’s langs de route om jezelf even op te laden na een aantal kilometers. Voor de echte bierliefhebbers is de La-Trappe fietsroute misschien wel een aanrader! Een route van ongeveer 35 kilometer lang die natuurlijk langs het proeflokaal van de bierbrouwerij van La Trappe komt. Bierbrouwerij de Koningshoeven, een klooster waar de monniken met veel passie het bier brouwen, is ook open voor rondleidingen door de brouwerij. Een leuke, lekkere en leerzame stop tijdens je fietstocht dus!

Uitwaaien in Zeeland

Voor een mooi uitzicht tijdens je fietstocht moet je natuurlijk in Zeeland zijn. Zeeland kent verschillende fietsroutes, maar de Panoramaroute is er zeker een die je gefietst moet hebben. Een route van ongeveer 40 kilometer over de duinen met een prachtig uitzicht op zee. Zeker de moeite waard dus. Hierna ben je ook enorm dichtbij de Belgische badplaats Knokke. Voor een culinair hapje eten na het fietsen ben je hier zeker aan het goede adres!

Opbergen van je fiets

Na een lange fietstocht heb je natuurlijk geen zin om heel je schuur of garage eerst te moeten opruimen voordat je je fiets weer goed kan opbergen. Een oplossing hiervoor is een handige ophangbeugel van Stasdock! Met deze ophangbeugel is ruimtegebrek verleden tijd. Met deze beugel hang je je fiets namelijk handig op aan de muur en gaat er dus bijna niets aan oppervlakte verloren!