Cellics; laat je van top tot teen stralen

Vandaag de dag wilt iedereen gezond en strak in zijn vel zitten. Dit doel proberen we te evenaren door langdurig in de sportschool door te brengen. Hierdoor hebben we minder tijd om in de avond nog uitgebreid te koken. Maar gelukkig biedt Cellics hier de oplossing voor. Cellics heeft een aantal hoogwaardige voedingssupplementen op de markt gebracht die zorgen voor een all-in-one cel gezondheid en een oplossing voor huidveroudering.

Wat is de Cell Elixer?

De Cell Elixer van Cellics is voedingssupplement in de vorm van een poeder met een heerlijke smaak. In deze poeder is onder andere viscollageen verwerkt, waardoor de huid weer collageen kan aanmaken. Collageen is een belangrijk element om de huid te verjongen. Ook is er vitamine C in verwerkt die ondersteuning biedt bij het aanmaken van collageen.  

Weer stevige huid na afvallen?

Wanneer je behoorlijk bent afgevallen kun je last krijgen van een verslapte huid. Gelukkig biedt de Elixer van Cellics hier een oplossing voor. De Cell Elixer is een bindweefselversterker, waardoor je huid op de lange termijn steviger zal aanvoelen. Er zitten namelijk bouwstoffen in verwerkt als MSM, Glucosamine en Chondrionen. Deze bouwstoffen zorgen ervoor dat het bindweefsel, de spieren, gewrichten en het kraakbeen versterkt wordt. Bovendien zorgen deze bouwstoffen ervoor dat wonden en sportblessures sneller worden genezen.

Geef je immuunsysteem een oppepper

Kan jouw immuunsysteem wel een oppepper gebruiken? Dan is Cell Elixer ook geschikt voor jou. In de supplementen van Cellics zitten antioxidanten verwerkt als L-Lysine, Immunoglobulines, zink, vitamine C en D verwerkt. Deze antioxidanten zorgen voor een versterking van je immuunsysteem. Je huid krijgt optimale bescherming tegen cel schade en huidveroudering.

Heb je last van darmklachten?

Het is erg vervelend als je last hebt van je darmen. Maar gelukkig heeft de Cell Elixer een ontsteking verlagende werking. In de Cell Elixer zitten ingrediënten als glutamine, bamboe, curcumine en immunoglobulines die een positieve werking hebben op darmen en weefsel. Hierdoor is de Cell Elixer prima instaat om je darmen te herstellen. Ook blijkt dat mensen die last hebben van een lekkend darmsyndroom baat kunnen hebben bij het gebruik van de Cell Elixer van Cellics.