Sporten bij de sportschool in Maastricht

Je zoekt een sportschool in Maastricht centrum, of toch liever elders in Maastricht? Je wilt iets te kiezen hebben en telkens weer profiteren van leuke acties en aanbiedingen. Je wilt genieten van de sportschool in Maastricht met de beste faciliteiten? Dan is sportschool Maastricht Il Fiore echt iets voor jou. Je sport met een lidmaatschapspas op elk van de drie locaties in Maastricht. Il Fiore maakt sporten in Maastricht een uiterst plezierige aangelegenheid. Het cijfer van 8,8 dat de sportschool van de klanten kreeg, zegt wat dat betreft wel genoeg.

Veel faciliteiten voor weinig geld

Bij Il Fiore Healthcenters krijg je voor een gering bedrag per maand heel veel faciliteiten. Daarom bereik je bij dé sportschool van Maastricht altijd je doelen. En dan maakt het dus niet uit of het om afvallen gaat, om het opbouwen van conditie, het realiseren van kracht of van spiermassa. Het realiseren van je doelen doe je nooit alleen overigens, de begeleiding is er in prima handen. Niet voor niets worden begeleiding en sfeer alom geroemd. Zeker op deze vlakken weet Il Fiore zich te onderscheiden.

Sporten, loungen of onder de zonnebank

De faciliteiten? Dat zijn de al genoemde drie locaties in de stad, de gratis douches en lockers en de ook al genoemde begeleiding. Verder beschikt Sportschool Maastricht over persoonlijke trainers, cardioapparatuur, free weight zones, en kun je behalve aan echte groepslessen ook aan virtuele groepslessen meedoen. Er is daarnaast heel veel krachtapparatuur en de sportscholen beschikken over airconditioning. Je kunt er aan squash doen, er is fysiotherapie aanwezig, een sauna en gelegenheid om te loungen of om onder de zonnebank te gaan. Wat betreft groepslessen kun je er onder meer Les Mills, Bodyjam, Zumba en Body Combat volgen.

Stel zelf je abonnement samen

Je kunt bij de sportschool van Maastricht zelf je abonnement samenstellen. Neem je het Premium abonnement dan geniet van enkele privileges en kun je bijvoorbeeld 24 uur per dag en zeven dagen per week sporten met de clubkey die je bij dit lidmaatschap uitgereikt wordt. Ook kun je dan in alle drie de vestigingen in Maastricht terecht om te sporten. Overigens is de receptie op werkdagen geopend van 06.00 uur tot 23.00 uur.

Inclusief spinning onder leiding van een instructeur

Bij een lidmaatschap is spinning onder leiding van een instructeur inbegrepen. Sportschool Maastricht biedt simpelweg het superieure op het gebied van fitness en groepslessen en de ruim opgezette ruimtes maken perfect trainen prima mogelijk. Ook bijzonder zijnde acties en aanbiedingen die Il Fiore regelmatig houdt. Zo betaal je geen inschrijfgeld en anders sport je de eerste vier weken gratis.

Test de faciliteiten en vraag een dagpas aan

Wil je eerst de faciliteiten eens uitproberen, vraag dan gratis een dagpas aan. Doe je dit dan kun je binnen zeven dagen sportschool Maastricht uitproberen en onder voorbehoud van beschikbaarheid is ook deelnemen aan een groepsles prima mogelijk. De dagpas kan aangevraagd worden door mensen vanaf zestien jaar. Het is de ideale manier om kennis te maken met Il Fiore, dé sportschool voor Maastricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *