Leid een wellness leven

Ruim je huis op

In je huis hangt waarschijnlijk geen spa sfeer: vuile kleren op de grond is nou precies niet waar je bij een spa aan denkt. Transformeer je huis tot een wellness door alle producten die je niet meer gebruikt weg te gooien of te doneren aan een goed doel. Voordat je het weet is je huis weer de rust zelve.

Eet goed

Voedsel is onze brandstof. Als je de volgende keer een blikje cola opent of een zak chips, bedenk je dan dat voedsel je energie moet geven. Begin elke ochtend met een warm glas citroenwater voor de hydratering en neem een stevig ontbijt met eieren, een smoothie en goede koffie. Geloof het of niet, je zult je energiek voelen! Eet de hele dag kleurrijk voedsel, dat zal je helpen om een gezond eetpatroon vol te houden.

Beweeg!

Zorg ervoor dat sporten in je dagelijkse routine komt. Je hoeft niet meteen tien kilometer hard te lopen, maar een een yogasessie van een half uurtje doet al wonderen. Door beweging houden we ons lichaam gezond. Neem de trap in plaats van de lift en probeer eens staand te werken in plaats van zittend.

Kleine stapjes

Het is heel belangrijk dat je het rustig aan doet. Je kunt dit niet allemaal in een dag veranderen. Neem voor elke verandering kleine stapjes. In plaats van je dag met koffie te beginnen, neem je een keer citroenwater. In plaats van chips uit een zak, maak je je eigen chips. Voel niet de druk om in een dag alles te veranderen.

Doe het samen

Doe het niet alleen maar vind een maatje! Ga op kookcursus of doe mee aan een yogales. Je zult vrienden maken die hetzelfde doel hebben als jij: gelukkig worden!